Ik nam een podcast op met de Positieve Optimist

Een podcast, je hebt er vast wel eens van gehoord, een geluisterd of misschien zelfs een opgenomen. Afgelopen week heb ik samen met de Positieve Optimist (Romy van den Berg) een podcast opgenomen voor haar kanaal en dat was ontzettend leuk om te doen!

Podcasts zijn de laatste tijd een stuk populairder geworden, en niet gek! Vaak heb je binnen een uur allerlei interessante feitjes, interviews of andere verhalen gehoord. Heerlijk inspirerend om tijdens het ontbijt of een wandeling op je oren te zetten.

Ik mocht een podcast opnemen met Romy. Ongeveer twee jaar geleden ben ik met haar in aanraking gekomen via Herbalife. In deze twee jaar heeft zij haar NLP opleiding afgerond, een Reiki-cursus gedaan en is ze haar eigen business als De Positieve Optimist begonnen. Ontzettend gaaf om te zien wat ze allemaal heeft bereikt in die tijd! Ik heb een aantal trainingen bij haar gevolgd en heb zelf ook grote stappen mogen maken in mijn ontwikkeling.

Op haar spotify/youtube kanaal kun je zowel geleide meditaties als podcasts vinden. Voor haar podcasts interviewt ze mensen die haar op een bepaalde manier inspireren, en daar was ik er dus een van: Heel erg tof!!

Het was wat spannend en vreemd om zo te kletsen terwijl alles wordt opgenomen, maar na een tijdje was dat gekke er vanaf en is er volgens ons een heel fijn en open gesprek ontstaan!

Ik zal m’n blog kort houden deze keer, dan kun je lekker naar de podcast luisteren!

De podcast is ook te luisteren op het spotify-account van Romy van den Berg.

Veel luisterplezier 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *