Over

Ik ben Dylan. Ik houd van sporten, lezen, schrijven, mediteren, eten, maar ben vooral op zoek naar de juiste balans in m’n leven.

In deze blog wil ik jullie meenemen op reis naar een betere versie van mij en tegelijkertijd jullie inspireren en informeren over de mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Introductie
Eerst dit: wie ben ik eigenlijk? Ik ben Dylan, 22 jaar oud en transgender. Ik woon samen met mijn vriendin en twee katten in Brabant (waar ik zelf niet vandaan kom) en heb af en toe een nogal hectisch leven. Ik wil met deze blog niet alleen jullie informeren, ik wil jullie ook aanzetten om in contact te komen met elkaar en met mij. Naar mijn idee leer je immers het beste van elkaar. Hieronder leg ik kort uit wat mijn idee is voor de blog, misschien blijft dit voor altijd hetzelfde, misschien verandert dit af en toe. Maar hé, ik ben ook maar een mens gelukkig. Ik hoop veel van jullie te horen en wens je heel veel leesplezier.

Mijn transitie
Ik ben transgender. Dat is voor mij heel normaal, maar ik merk dat er ontzettend veel mensen zijn die niet helemaal begrijpen wat dit inhoud. Dat vind ik jammer! Ik denk dat het ontzettend belangrijk is om meer kennis te hebben over het zijn van transgender en wat daar allemaal bij komt kijken. Ik wil alles bespreekbaar maken en zal jullie dan ook zoveel mogelijk vertellen over het zijn van transgender en jullie af en toe een kijkje laten nemen in mijn leven en mijn transitie.

Lifestyle
Het leven is een drukke boel, daar kun je helaas niet omheen. Meditatie, het lezen van zelfhulpboeken en minimalisme kunnen daarin een helpende hand bieden. Ik laat jullie graag zien welke boeken mijn leven hebben verandert, hoe meditatie zowel ontzettend fijn als frustrerend kan zijn en waarom een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimde geest. Ook mijn (spaarzame) reisjes deel ik graag met jullie, want hoe fijn is het om de wereld te mogen zien en beleven!

Sport
Sporten is iets waar ik al lang in geïnteresseerd ben. Ik heb 13 jaar lang gehockeyd, maar ben gestopt toen ik begon met studeren. Ondertussen heb ik een calisthenics parkje in de achtertuin en ben ik lekker aan het hardlopen. Toch vind ik het soms lastig om te beginnen. Wat is een goed workout-schema, hoe bouw je een training op en wat zijn mijn doelen? Door verschillende challenges wil ik uitzoeken wat er allemaal te doen is op sport gebied.

Voeding
Nu kun je sporten wat je wilt, als je voeding niet klopt zal er niets veranderen. Voeding is iets wat je ontzettend kan helpen maar ook erg tegen kan werken. Vanaf m’n puberteit heb ik een lastige relatie gehad met voeding. Ik at te veel, kwam veel aan en werd hier voor gepest. Ik besloot af te vallen, veel te sporten en bijna niets te eten. Het werkte, maar was verre van gezond. Ondertussen ben ik de band met het eten om mij heen aan het opbouwen en (heel belangrijk!) naar m’n lichaam aan het luisteren om te kijken wat het nodig heeft. Ik ben aan het werk met Herbalife en help mensen om hun doelen te behalen, of dit nou gaat om afvallen, aankomen of spieren opbouwen! Voeding is intrigerend, en dat wil ik graag met jullie delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *